easy 365 day returnsFast Worldwide Toimitus
Currenc:
Tervetuloa! Kirjaudu tai luo tili.


Tietosuojakäytäntö

Rekisteröinti:
 
Kehotamme sinua rekisteröitymään, kun ostoksia sivuillamme, mutta sitä ei vaadita. Meidän ilmoittautumislomake vaatii käyttäjiä antamaan meille yhteystiedot (kuten nimi, ikä, postiosoite, puhelinnumero päivisin, sähköpostiosoite ja salasana). Sinun täytyy olla 13-vuotias tai vanhempi rekisteröityä. Rekisteröinti auttaa meitä tarjoamaan sinulle nopean ja yksinkertaisen maksuprosessia. Asiakas yhteystiedot annat ilmoittautumislomakkeella käytetään yhteyttä asemaa koskevaan tilauksen tai vastata kysymyksiin. Lisäksi ellet opt-out, sitä käytetään lähettämään sinulle sähköpostia päivityksiä tulevista myyntiä, kilpailuja, tarjouksia ja tuotetietoja. Sinä hyväksyt, että olet vastuussa luottamuksellisuuden säilyttämisestä rekisteröitymistietosi ja salasana. Jos haluat, voit myös täyttää asiakkaan profiilin. Vaikka sitä ei vaadita, saadut tiedot asiakkaan profiilin kysymykset auttaa meitä oppia lisää asiakkaiden ja käytetään parantamaan asiakkaidemme ostoksia kokemus meille.
 
 
 
Tilaus Informaatio:
 
Asiakkaat voivat käyttää tilauslomakkeen ostaa tuotteita. Kun teet tilauksen, keräämme yhteystietoja, kuten toimitus- ja sähköpostiosoitteet, ja taloudelliset tiedot, kuten tilin tai luottokortin numeroita. Yhteystiedot tilauslomakkeen käytetään lähettää tilauksia ja tietoa asiakkaillemme ja saada heihin yhteyttä tarvittaessa. Voit maksaa luottokortilla.
 
 
 
Laatutakuu:
 
Olemme sitoutuneet suojaamaan yksityisyyttäsi. Tiedot annat meille ei anneta tai myydä jollekin ulkopuoliselle paitsi varustamo toimittaa tilauksesi. Me vain jakaa toimitusosoite ja puhelinnumero varustamolle. Tiedot sinulta saamamme käytetään vain käsitellä ja lähettää tilauksen. Sähköpostiosoitettasi käytetään vain antaa sinulle tilausvahvistuksen ja seuranta numero. Puhelinnumerosi käytetään sinuun yhteyttä tapauksessa ongelma täyttämisen tai tilauksen toimituksesta. Jos sinulla on kysyttävää, huolenaiheita tai kommentteja tietosuojakäytännöstämme haluaisimme tietää, jotta voimme käsitellä niitä.